«

»

jan 25 2015

Jose Verspaget

Bericht afdrukken

José gaat weer naar Bali voor het project Desa Les

Charles Jacobs is in september 2014 weer in Nederland geweest. Tijdens dit verblijf hebben Charles en José samen alle lopende projecten besproken in Desa Les. De afspraak is gemaakt dat José weer richting Bali gaat om een inventarisatie te maken over de stand van zaken en hoe hier een goed vervolg aan gegeven kan worden. Charles is in oktober weer terug naar Bali gegaan.

Jose vertrekt op 16 februari. naar Bali. Het doel van deze reis is alle projecten te bekijken en te bestuderen en samen met Charles een plan van aanpak te gaan maken voor de komende jaren.

Ditmaal worden er geen spreekuren gehouden, het ziekenhuisje loopt goed en er is een regelmatige controle voor de patiënten.  Met name de kwetsbare ouderen maken hier gebruik van. Bas Steffens, apotheek Valkenswaard, sponsort weer in de medicatie zodat de voorraad aangevuld kan worden.

Verder wordt er gekeken wat er tijdens dit verblijf aan herstelwerkzaamheden aan het schooltje kan worden gedaan. Door lekkage en slijtage is dit erg noodzakelijk.

Naar de andere projecten wordt kritisch gekeken hoe dit op een verantwoorde wijze vervolgd kan worden.

Inmiddels hebben zich weer donateurs aangemeld en zijn er bedragen gesponsord. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Tijdens het verblijf van José is het de bedoeling de website actueel te houden, als internet het toelaat in Desa Les!

 

 

 

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.help-desa-les-bali.nl/jose-gaat-weer-naar-bali-voor-het-project-desa-les/