«

»

apr 17 2017

Jose Verspaget

Bericht afdrukken

Fotoboek More for Les, Kamar Mandi (badkamer project) Amicorp Community Foundation

foto boek Kamar Mandi 2 foto boek Kamar Mandi 1

Omdat een goede gezondheid nu eenmaal begint met een goede hygiëne is er in 2012 met de hulp van ACF (Amicorp Community Foundation) een Kamar Mandi (badkamer) project gestart. Toine Knipping vriend van Charles is betrokken bij deze stichting.

De vriendschap van Toine en Charles dateert al vanaf hun schooltijd en ze zijn nog steeds vrienden. Toine draagt ook Les en haar bewoners een warm hart toe en tijdens een van zijn bezoeken aan Charles is er een start gemaakt om deze grote wens in vervulling te laten gaan.

De gezondheidszorg doet heel erg haar best de kwaliteit van leven voor de bewoners in Les te verbeteren.  De bewoners deden hun behoefte buiten met een grote (vaak inmiddels bruin verkleurde) doek eromheen. Niet hygiënisch!

Dit moest verbeterd worden. Inmiddels zijn er maar liefst 725 badkamers/toiletten gebouwd! De bewoners van Les zijn er ontzettend blij mee.

Hiervan is een mooi fotoverslag gemaakt door ACF met aanvullende tekst verwerkt in een boek hoe dit allemaal  tot stand is gekomen.

Voor geïnteresseerden is dit boek te bestellen door een mail te sturen naar joseverspaget@gmail.com

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.help-desa-les-bali.nl/fotoboek-more-for-les-kamar-mandi-badkamer-project-amicorp-community-foundation/